Campionatele Nationale de copii, juniori si tineret

In statiune Caciulata de pe Valea Oltului au avut loc Campionatele Nationale de copii, juniori si tineret in perioada 5-16 aprilie. Iasul a dominat competitia cu autoritate obtinand un numar de 33 medalii prin cluburile sale CS Politehnica Iasi, CS Micul Sahist Iasi, Philidor Iasi si Sfinxul Iasi.

Ar fi de remarcat unele elemente foarte importante: CS Politehnica Iasi conduce in clasamentul pe medalii cu 28!!! Al doilea ascpect este rezultatul de la grupa F10 unde Lehaci Miruna a realizat un procentaj de 100%, o raritate in competitiile de sah. Cu toate ca au lipsit mai multi copii din lotul Politehnica Iasi, fie din cauza Olimpiadei de matematica, a examenului de clasa a VIII – a etc numarul de medalii a ramas constant. Si nu in ultimul rand salutam si ultima participare a lui Vlad Stegariu, student la Facultatea de Sah din Moscova care a obtinut si ultimele medalii la juniori, individual: 3 medalii, una de argint si doua de bronz.

O evolutie foarte buna a fost si cea a CS Micul Sahist din Iasi care cu 5 medalii a impresionat si anul acesta. An de an clubul Micul Sahist ramane in frunte fiind un izvor de talente. Numarul de medalii putea fii clar mai mare insa copiii au participat la aceeasi grupa, una deosebit de grea B10 si toti au iesit in frunte.

Salutam participarea cluburilor CS Philidor Iasi si Sfinxul Iasi care au pus umarul la obtinerea rezultatelor deosebite.

In incheiere multumim tuturor celor implicati inn deplasarea delegatiilor iesene, copiilor, parintilor si sponsorilor care au facut posibila participarea in conditii excelente la Campionatele Nationale de Copii, Juniori, Tineret 2014!

Multumim sponsorilor nostri: SC Antibiotice SA, Aqua Carpatica si Orange.

Comments

comments

(8 votes, average: 4,13 out of 5)
Încarc...

Comments are closed.